welcome .. before you reading take a deep breath . ~_~

Rabu, 19 Jun 2013

merepek~~

assalamualaikum, wahai pra blog sekalian, ape kabar? sihat? nak cite ni.. tdy kat sekolah , ya allah teruknye jerebu kat melaka.. smpai kabur jalan, tapi msih nmpak la jalan tu, smpai kt sekolah jer kena pakai mask, yela takot semput ker / sakit paru-paru, kita mane la tau kan. IPU kat melaka nie lebih tinggi  ckg cakap.until  aku masok kt kelas tengok sume muka biler pakai mask tu macam bakal2 doktor one day. i hope jerebu y melanda di melaka ni dapat dipulihkan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan